Hotell med bekväma utbud

Stockholms hotellmarknad går på högvarv och det är till det positiva för alla gäster som vill få en extraordinär upplevelse. Från cityhotell till konferenshotell nära Stockholm har det renoverats och byggts nytt de senaste åren. För den som uppskattar lite lugnare miljö för avkoppling och återhämtning kan det vara värt att besöka någon av hotellen som ligger utanför Stockholms citykärna. Ett av dessa är vackra Körunda som ligger cirka 30 minuter söder om Globen. I naturen vid sjön Muskan kan man koppla av och njuta av livet omgiven av vacker natur. Körunda är helt enkelt en oas för livsnjutare.

Ett hotell med många möjligheter

Redan när man stiger in på Körunda och möts av den ljusa stora lobbyn känner man sig som hemma, trevlig personal och en varm miljö att njuta av. Här hittar man flertalet möjligheter beroende på vad man söker; konferenser, träningsevent, golfupplevelser eller avkoppling. Körunda är en unik blandning av modernt hotell med inslag av herrgårdsmiljö, det senaste tillskottet vara relaxavdelningen som erbjuder bubbelpool, ångbastu, isdusch, lounge med mera.

Oavsett om ni kommer för en konferens Stockholm eller är nyfikna på att genomföra ett träningsevent med Paolo Roberto kan Körunda erbjuda en komplett upplevelse utöver de vanliga vilket gör själva till ett fantastiskt hotell och ett självklart val för upplevelser.